Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/temagroup.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Vores platforme | TemaGroup.dk

Vores platforme

R

Nem

Vi gør nethandel nemt og brugervenligt.

R

Hurtigt

Hurtig levering er garanteret.

R

Pålidelig

Vi giver personlig og pålidelig service.

Temashop

Temashop.dk er vores vigtigste platform med det største udvalg af kostumer, tilbehør og fest dekoration. Leder du efter et kostume til et karneval, en temafest eller til den sidste dag i skole? Lad os hjælpe dig!

Fastelavn

Fastelavn.dk er den største webshop i Danmark, når det kommer til fastelavns kostumer. Du vil finde et stort udvalg af kostumer, til fastelavn, karneval og til sommerens festivaler, både til børn og voksne. Mangler du inspiration eller viden om fastelavns festen, findes den også her.

Ekostumer

Ekostumer.dk er en online butik, der giver et bredt udvalg af kostumer og tilbehør til alle anledninger og højtider, her er fokus er på kvalitet, service og pris.

Kostumer

Kostumer.dk vigtigste mål er at gøre det lettere at købe billige kostumer online, her kan du finde kostumer efter sæson, til både børn og voksne, mangler du inspiration så tag et kig på kostumer.dk

Kiwi-toys

Kiwi-toys er en dansk virksomhed, med et mål om at være den største engros leverandør af udklædning og legetøj.

Bcos

Hos Bcos.dk finder vores kunder bl.a. frække kostumer, stockings og korsetter til kvinder. Målet er at tilbyde et elegant og feminint udvalg til lave priser.

Halloween24

Halloween24.dk fokuserer på årets mest uhyggelige højtid. Her finder vores kunder et stort udvalg af skræmmende kostumer, tilbehør og dekorationer.

Gadgets

Gadgets.dk er Nordens første og ældste webshop inden for salg af sjove og unikke gadgets. Ud over at garantere vores kunder et godt grin, så garanterer vi også et billigt udvalg med hurtig levering. Find masser af sjove gaver her.

Skoop

På Skoop.dk tilbyder vi et stort udvalg af gadgets. Her er kvalitet og service centralt, og vi sigter efter at tilbyde et udvalg, der vil gøre hverdagen lidt sjovere.

Express-gaver

Med Express-gaver.dk gør vi det muligt for vores kunder, at finde unikke gaver i sidste øjeblik. Vi tilbyder et sjovt og anderledes udvalg af gaveartikler til kvinden eller manden der har alt, samt et bredt sortiment af gaveartikler til børnene.