Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/temagroup.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Praktik | TemaGroup.dk

Praktik

Vi tilbyder praktik til studerende inden for marketing og multimediedesign. Hos os får du lov til både at lære og erhverve værdifuld erfaring.
Tøv ikke med at kontakte os eller sende en ansøgning, hvis du interesser dig for digital marketing eller design og samtidig besidder en kreativ og inspirerende tankegang. Hver dag arbejder vi på at forbedre vores kommunikation, marketing og design på alle vores webshops og kanaler – og derfor værdsætter vi nye inputs og innovative idéer.

Hvorfor lige TemaGroup?

  • Dynamisk miljø præget af iværksætterånd
  • Flad organisering
  • Rummelig og uformel kultur
  • Fokus på læring og værdifuld erfaring
  • Stærk holdånd og venskabelig omgangstone

Vi er et rummeligt og ungt hold, der altid stræber efter at lære mere og yde vores bedste. Vi forventer, at du lever efter samme værdier, og at du ydermere er en holdspiller, der med glæde hjælper dine kollegaer.

Praktik i marketing

Med en praktikplads hos os får du lov til at omsætte teori til praksis, og du lærer mere om digital marketing og e-handel. Du kommer bl.a. til at arbejde med content marketing, copywriting, sociale medier og blogging.

Praktik i multimediedesign

Prøv dine evner af i praksis med en praktikplads hos os. Du får lov til at prøve kræfter med bl.a. optimering af design på vores webshops, videoer og visuelt materiale til nyhedsbreve og vores mange kanaler.