Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/temagroup.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 5621
Firmaprofil | TemaGroup.dk

Firmaprofil

Danmarks største udvalg

Hurtig levering

Prisgaranti

Kundeservice i øjenhøjde

Siden 2009 har TemaGroup solgt kostumer, udklædning og tilbehør til festglade danskere. Ydermere udvidede vi forretningen i 2016 til også at inkludere salg af gadgets og tech-lir.

Vi består af et rummeligt og ungt hold på 35 medarbejdere, der er eksperter i fest, kostumer og gadgets. Vores vision er at være danskernes fortrukne webshops inden for vores felter, og vi ønsker at inspirere kunder, kollegaer og partnere igennem socialt iværksætteri og innovative løsninger.

Ydermere er vi stolte over vores dedikation og fremragende kundeservice, produktudvalg og tilgængelighed. Med mere end 50.000 udklædningsprodukter tilgængeligt online tilbyder vi Danmarks største udvalg.

I 2016 tilføjede vi desuden en fysisk butik til vores kontor- og lagerfaciliteter i Fredericia. Dermed får vores kunder også mulighed for at prøve og afhente udvalgte kostumer, inden de handler med os.

Vi er eksperter i fest og gadgets, og vi lover værdi for pengene. Vi tilbyder et stort udvalg til faste lave priser, en række brugervenlige webshops samt hurtig levering. Hermed sikrer vi, at vores kunder kan bruge mere tid på fest og sjov!